Gratis bezorging, altijd

Binnen 24 uur verzonden

Veilig betalen

  • Minoxidil 5% - 12 flacons (720ml)

DIT PRODUCT IS TIJDELIJK UITVERKOCHT.


Bestel nu en betaal 109,95 euro voor een jaarvoorraad minoxidil inclusief gratis bezorging! Omgerekend is dat slechts 9 euro per fles / maand!


12 flacons minoxidil 5% a 60ml per stuk.
Totaal 720ml minoxidil 5%
De totale gebruiksduur is ongeveer 12 maanden.

Wat is minoxidil?

Minoxidil 5% is een voordelig haargroeimiddel voor de behandeling van mannelijke haaruitval en/of andere vormen van haarverlies bij mannen en vrouwen.

Ongeveer 3 op de 4 gebruikers heeft na 8 tot 12 weken succes met minoxidil 5%. Het grootste percentage van de gebruikers bemerkt een vermindering van haaruitval na 12 weken en nieuwe haargroei komt dan ook vaak voor.
 

Wat voor bewijs is er dat minoxidil 5% echt werkt?

Klinische tests tonen aan dat minoxidil bij ongeveer 3 op de 4 gebruikers werkt.
Er is ook aangetoond dat minoxidil 5% in tegenstelling tot minoxidil 2% (regaine) voor 45% meer haargroei kan zorgen. Zie ook: Minoxidil 5% verantwoordelijk voor 45% meer haargroei
 

Wat kan er van minoxidil 5% verwacht worden?

Minoxidil 5% heeft tijd nodig om werkzaam te worden in de hoofdhuid en daarom zal er de eerste 8 tot 12 weken weinig gebeuren. Na 8 tot 12 weken worden de gezonde haren in een zogenoemde groeifase gehouden en  de aangetaste haren vervangen door nieuwe haren.
Wat hierna gebeurt is per persoon verschillend. Bij de meeste gebruikers word het haarverlies steeds minder, maar bij sommigen kan het juist toenemen omdat de vele aangetaste haren vervangen worden door nieuwe haren. Dit wordt een shedding genoemd en is een positief teken dat minoxidil 5% goed zijn werk doet.
Na 24 weken hoort minoxidil 5% enig zichtbaar resultaat te tonen, minder haaruitval en/of nieuwe haargroei. Aangeraden word om minoxidil zeker een jaar te gebruiken alvorens te oordelen of het werkt.
 

Voor wie is minoxidil  geschikt?

Zowel mannen als vrouwen met alopecia androgenetica of andere vormen van haarverlies mogen minoxidil 5% gebruiken.
Aan vrouwen word enige voorzichtigheid geboden want het product kan een lichte toename van lichaamsbeharing en gezichtbeharing veroorzaken.

Minoxidil 5% werkt over de gehele hoofdhuid. Sommige onderzoeken en verpakkingen geven aan dat het alleen op de kruin werkt maar dat is niet waar. Fabrikanten mogen de claim niet maken dat het op de gehele hoofdhuid werkt omdat het tijdens klinische onderzoeken alleen op de kruin getest is. Gebruikerservaringen tonen echter aan dat het haarverlies op alle delen van de hoofdhuid stopt.
 

Wat is het verschil tussen regaine, rogaine en minoxidil 5%?

Minoxidil 5% is de generieke variant van rogaine en regaine.  Qua samenstelling is de generieke versie van minoxidil 5% identiek aan rogaine want beiden bevatten minoxidil 5% als hoofdbestandsdeel en worden door dezelfde medische fabrikant geproduceerd, namelijk Pfizer in de Verenigde Staten. Regaine is alleen verkrijgbaar in een minoxidil 2% variant en is daarom veel minder effectief dan de generieke minoxidil 5%.
Regaine en rogaine zijn gepatenteerde merknamen van johnson&johnson.  In Europa wordt de merknaam regaine gebruikt en in de Verenigde Staten is het bekend als rogaine.
 

Hoe vaak moet minoxidil 5% gebruikt worden?

Aangeraden word om minoxidil 5% twee maal daags op een schone hoofdhuid aan te brengen. Bij voorkeur  ’s ochtends en  ’s avonds. Bij de verpakking wordt een pipet geleverd zodat het gemakkelijk tussen de haren aangebracht kan worden. Was uw handen grondig na gebruik.
 

Door wie mag minoxidil niet gebruikt worden?

Zwangere vrouwen
Vrouwen die borstvoeding geven
Mensen met hartproblemen, een te hoge of te lage bloeddruk
Mensen met een allergie voor een van de bestandsdelen in minoxidil 5% lotion.

Lees voor gebruik de bijsluiter!
 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Minoxidil 5% - 12 flacons (720ml)

  • Model: AB18
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • € 149,00
  • € 109,95


Gerelateerde producten

Rogaine foam, voor de gevoelige hoofdhuid - 4 bussen

Rogaine foam, voor de gevoelige hoofdhuid - 4 bussen

DIT PRODUCT IS TIJDELIJK UITVERKOCHT.De enige échte minoxidil foam! 4 Bussen rogaine foam - genoeg..

€ 104,95 € 119,95

Minoxidil 5% - 6 flacons (360ml)

Minoxidil 5% - 6 flacons (360ml)

DIT PRODUCT IS TIJDELIJK UITVERKOCHT.Bestel 12 X minoxidil 5% (720ml) en betaal slechts 9 euro per f..

€ 69,95 € 99,95

Minoxidil foam, zonder PPG - 6 bussen

Minoxidil foam, zonder PPG - 6 bussen

DIT PRODUCT IS TIJDELIJK UITVERKOCHT.Minoxidil foam zonder propyleenglycol (PPG)! 6 bussen - zes ..

€ 104,95 € 119,00